IJs- en activiteitenboerderij G. van Herk
Oud Loosdrechtsedijk 38a
1231 NB Loosdrecht

telefoon: (035) 582 64 85
mobiel: (06) 41 88 68 40
info@ijsboerderijvanherk.nl

   
 

Boerengolf op een echte boerderij!

Boerengolf, de snelst groeiende buitensport van Nederland, is bij kaasboerderij Weenink in Lievelde voor het eerst gespeeld. Sinds 2005 kunt u bij ijsboerderij van Herk boerengolf spelen in de weilanden rondom de boerderij tussen de melkkoeien en de andere boerderijdieren. Deze boerengolfbaan heeft 10 holes en een lengte van ruim 3 kilometer. Deze zijn uitgezet op de weilanden gelegen tussen de Oud Loosdrechtsedijk en de Hilversumse wijk Kerkelanden.
Het spel is voor iedereen geschikt, jong en oud(er).
Kom het platteland, de rust en de ruimte op een sportieve, gezellige manier ontdekken.

Wij verzorgen graag uw vrijgezellenfeest, verenigingsuitje, familiedag, personeelsuitje- of teamuitje, schoolsportdag of kinderfeest.

Een spelletje boerengolf duurt op een 10 holes baan minstens 2 uur. U hebt de mogelijkheid om uw verblijf uit te breiden met een arrangement of een excursie. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen via e-mail of telefoon en kom snel een balletje slaan.

Let op overstekende koeien, schrikdraad en nieuwsgierige geiten!

Annuleren & boeken

Annuleren kan alleen bij gegronde redenen in overleg. Bij niet gegronde redenen moeten wij annuleringskosten in rekening brengen. Annuleren ( van beide zijden) doen we alleen als er sprake is van overmacht, dus kan alleen in overleg met de leiding (Nelly of Goos) en is kosteloos bij gegronde redenen. Bij niet gegronde redenen rekenen wij 25%. En bij annulering binnen 2 weken 50%.

Boerengolf voor kinderen
Voor kinderen (tot 10 jaar) hebben we zelfs een 5 holes kinderbaan zodat ouders en kinderen, indien gewenst, hun eigen sportieve bezigheid hebben.
Zie boerengolf voor kinderen.

Een geslaagde activiteit voor kinderfeesten!

Zondags gesloten

Prijzen

 Arrangementen

Sitemap

boerengolf
boerderij-ijs
kinderfeesten
home

VBG

Lid van de Vereniging van Boerengolfbaan-
eigenaren (VBG).

Links

Het Groene Hart

home